tindia.reismee.nl

interview

Hoi allen, wat een leuke reacties van jullie ! Voor de anderen die hier geweest zijn , zij krijgen de groeten van het team hier. Jullie zijn nog niet vergeten. Ook zie ik de richtlijnen die gemaakt zijn door jullie, aan het raam bij elke kamer hangen.

Gisteravond zijn we , zonder te vragen aan onze begeleider , toch naar een restaurant geweest. Het adres gekregen van een arts op de afdeling. Je kunt er n.l. bier en wijn drinken!. Het is het eerste wijntje in 2 weken.

Ja vandaag was een rare dag. Om 6 uur begonnen op de afdeling en wat trof ik daar aan in een bed, Mieren!! De pat is comateus en merkt het gelukkig niet. Zuster er bij gehaald, die verblikt of verbloost niet en slaat ze van het laken. De patient van gisteren trof ik weer aan in dezelfde situatie. Ik sta hier met mijn handen in het haar, waar moet ik beginnen. Gelukkig, of toch niet, werden we om 9.15 uur opgehaald voor het interview. Met de direkteur mee naar de studio. Mijn debuut in de studio:

Eerst oefenen, lijkt toch aardig te gaan met mijn engels. In de studio zitten we naast elkaar. De direkteur gaat on s interviewen en waarachter het gaat beter, ik sta versteld van mezelf. Blijkt de camera nog niet te draaien!. De spanning en de hitte van de lampen worden voelbaar! Dan gaat het echte werk beginnen . Tim als eerste , gaat prima ook als is het zijn eerste keer. Ja, dan de vragen voor mij. Opeens heel andere vragen, ander woordgebruik en dan, blokkeer ik toch enigszins. De film wordt stilgezet (gelukkig niet live) en we gaan weer verder . Er wordt gevraagd wat ik hier nu van geleerd heb en meeneem naar Nederland. Dan begin ik te haperen en krijg het nog warmer, wat moet ik hier op zeggen. Toch iets weten te bedenken goddank!!!! Kunt nog iets tegen de bevolking van Indie zeggen? Natuurlijk ook dat nog! De direkteur is tevreden , ik minder, vooral toen ze het vol trots terug lieten zien, Jakkes wat vreselijk . We zullen elk nog een DVD hiervan krijgen, thank you!

Nog even de afdeling opgegaan om thee te drinken, Tim gaf nog een les aan de studenten , zelf was ik te moe en ben een rondje om het ziekenhuis gaan lopen. Daarna luch en naar het guest house want, om 7 uur gaan we met de trein naar Puri. Ben benieuwd.

Groet, Tineke

Rebecca

Hi Tineke,
Leuk Puri is zeer bijzonder! Het strand en het leven daar van de vissersfamilies... Ik hoop dat jullie ook de tijd hebben een uitstapje te maken naar the Sun Temple in Konark; dat is zeer de moeite waard!!
Doe de siters daar de groeten van me...
Liefs, Rebecca

Richard

Hoi Tineke,

Heel herkenbaar al je verhalen. Zie het zo weer voor me. Veel plezier in Puri en succes met de laatste dagen! Doe de sisters en borther ook de groeten van mij!
Groetjes, Richard

Rianne

Hoi Tineke,

het is schandalig... ik heb vandaag pas je site gevonden!! ik heb 2 verhalen gelezen en ga zo de rest nog doen!
vandaag is uiteindelijk mijn reis helemaal rond gekomen. tja; alles komt goed...ik hoef niet te zwemmen van chittagong naar bangkok! meteen slaat de spanning toe... nog maar een kleine 4 weken en ik ben ik Bangladesh.... maar hoe meer ik verhalen lees en voorbereidingen doe... hoe meer zin ik erin krijg!!! ben heel benieuwd naar de bengaalse mieren!!

groetjes Rianne

Rianne

ik ben helemaal bijgelezen; geweldig!!!
groet!

Tineke Tienstra

Hoi Tien je dagen zitten er bijna op nog even dan mag je weer naar Nederland,wat heb jij allemaal een leuke belevenissen meegemaakt heb genoten van de verhalen die je schreef geweldig nog heel veel leuke dagen en we zijn blij als je weer bij ons in het AMC verschijnt goede reis en nog een prettige vakantie samen met jan veel liefs Tineke

Ruud

Hoi Tineke, eindelijk heb ik je verhalen gelezen, erg leuk en grappig. Wat een cultuur verschil, je ervaart nu de betrekkelijkheid van het leven en de luxe hier in nederland. Een grote ervaring rijker denk ik. Ik wens jou en je man nog een hele fijne vakantie in Dubai.
Groetjes!! Ruud.

joyce

Hoi Tineke,
De verhalen blijven spannend, wat een ervaring en cultuur verschil. Ik denk dat je veel meer te vertellen hebt als je terug bent.
Geniet van je vakantie en tot ziens in het AMC.